Pink Pastinak

Om os

Hej.
Vi er Astrid og Louise. Lær os og Pink Pastinak bedre at kende.

Pink Pastinak kolon

Hvad er en Pink Pastinak?

Pink Pastinak dækker over, at ”dårlige” ideer kan blive lækre!

Det er en forståelse for den proces, det tager at modne noget fra ide til innovation. Det kræver mange justeringer, inputs, ændringer og beslutninger. Men til sidst kan det blive til en Pink Pastinak eller noget vildere!

Spørgsmålstegn Pink Pastinak
Pink Pastinak kolon
Astrid Dahl - Pink Pastinak
To personer sort Pink Pastinak
Astrid Dahl
+45 4042 9190
astrid@pinkpastinak.dk
Louise Elm Niemann - Pink Pastinak
Ide Pink Pastinak
Tankekrølle sort Pink Pastinak
Louise Elm Niemann
+45 2623 8464
louise@pinkpastinak.dk
Pink Pastinak kolon

Hvorfor Pink Pastinak?

Pink Pastinak er resultatet af et stærkt ønske om at hjælpe danske virksomheder med at føre deres digitale visioner ud i livet gennem menneskelig forankring og så samtidig får lov til at lave det, vi er bedst til, mens vi har det sjovt.

Vores mål er at bygge bro mellem mennesker og teknologi. Uanset om det er inden for kunstig intelligens, IoT, fysiske produkter eller lignende, så vil vi være med til at sikre, at slutbrugeren ikke bare er blevet tænkt ind i løsningen, men også er blevet spurgt.

Starten på eventyret!

Vi startede sammen på Antropologi og Etnografi-studiet i Aarhus i sommeren 2008, men der skulle gå yderligere 12 år fra vi først mødte hinanden til vores veje igen krydsede i efteråret 2020. Vores arbejdsliv havde taget os i hver sin retning, men i 2020 opdagede vi en fælles interesse for at få mere antropologi ind i Tech-industrien, af den simple årsag, at vi synes brugernes stemme tit mangler der. Og det vil vi gøre noget ved!

Stjerneskud latte Pink Pastinak
Pink Pastinak kolon

Skal vi tage jer med på en spændende rejse?

Har I lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer gennem jeres digitaliseringsrejse, så kontakt os ved at udfylde denne formular.

I behøver ikke at have en konkret udfordring, som I vil have hjælp til. Vi indgår gerne i en dialog om lige netop jeres virksomhed for at fortælle, hvor vi kan være med til at skabe forretningsmæssig værdi.

På den måde kan vi i fællesskab kan komme frem til en skræddersyet løsning til lige netop jeres behov.