Forundersøgelse

Kvalificer dit projekt med en forundersøgelse. Med en mindre undersøgelse kan vi kvalificere rammen for dit projekt og din målgruppe.

Ved du præcis, hvilke samarbejdspartnere der er relevante for dit projekt?

Har du identificeret de rette problemstillinger for at nå de satte krav?

VI HJÆLPER DIG MED AT BE- OG AFKRÆFTE HYPOTESER OG KVALIFICERE DIT PROJEKTS FOKUS, SÅ DET BLIVER LETTERE FOR DIG AT KOMME I MÅL MED DIT PROJEKT.

Forundersøgelse

Få sat retning på dit projekt med en forundersøgelse.

Med en forundersøgelse går vi ind og kvalificere et eller flere områder, så I kan sætte retning og den rigtige ramme om jeres projekt. Mange projekter varer over længere tid, og sandsynligheden for at nå i mål er større, hvis udgangspunktet er kvalificeret. Der er mange ubekendte elementer når et projekt sættes i gang, og det er let at snakke forbi hinanden på tværs af samarbejdspartnere. Det er præcis det, vi går ind og kvalificerer ved at lave en forundersøgelse.

Forundersøgelsen er kort og intens, så I hurtigt kan få afklaring. Vi interviewer samarbejdspartnere, medarbejdere, stakeholders, målgruppe og lignende alt afhængigt af jeres scope og ønsker. 

Vores forundersøgelser starter på en pris fra 15.000 kr. ex moms. Målet er at identificere de relevante potentialer og udfordringer og afdække hypoteser som I baserer jeres projekt på. Med den viden kan tidligt lavet en realistisk rammesætning af jeres projekt

Til slut laver vi en overlevering af vores indsamlede indsigter i form af en kort powerpoint præsentation med de vigtigste pointer og anbefalinger i relation til de jobs, pains og gains vi har identificeret.

Har I brug for mere?
Efter forundersøgelsen kan I vurdere, om I har brug for mere viden eller flere nuancer om jeres målgruppe. Vi kan sammen tilrettelægge et forløb der passer til jer. 

Vi tilbyder også usability test af jeres prototype.

Vores Metoder og tilgang

Det metodiske grundlag er baseret på antropologi, Design Thinking, ux-research, etnografi, Value Proposition Canvas, customer development m.m.

KOm i Gang med det samme

Forundersøgelsen er et specialudviklet format vi tilbyder til dig, der mangler kvalificering af dit projekt. Er der behov for flere interviews, observationsdage eller ønsker om workshops og andet, så kan vi tilrettelægge det efter dit behov og din ønskede tidsramme. Vær opmærksom på at prisen kan ændre sig ved individuelle ønsker.

Skriv til Astrid Dahl på astrid@pinkpastinak.dk eller ring til os på +45 2623 8464 så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne.