Pink Pastinak

Workshop

Sådan foregår en workshop i praksis

Pink Pastinak kolon

Vi begynder med en indledende snak

Vi tager altid en indledende snak med jer, så vi kan forme workshoppen præcist efter jeres behov. Hvad er emnet og hvad ønsker I at få ud af workshoppen?
Vi hjælper med idéer og forslag, så der ikke er nogle ”blinde pletter”.

Neden for finder du eksempler på forskellige emner.

Pink Pastinak kolon

Ansvarlig AI

En workshop om, hvordan I får ansvarlig AI i organisationen. Vi bidrager med forskellige perspektiver, vi stiller spørgsmål, der sætter fokus på etikken og give jer værktøjerne til at fortsætte diskussionen internt i organisationen.

Introduktion til Generativ AI

En workshop om de gængse AIværktøjer, der kan bruges i dagligdagen. Jeres medarbejdere kan komme i gang med at bruge værktøjerne på dagen under vores vejledning, og vi ruster dem til at fortsætte, når de er tilbage på deres arbejde.

Billedet symbolisere en person, der har valgt at lære generative AI-værktøjer at kende for at blive klar til en verden med kunstig intelligens.
Billedet symbolisere det arbejde, det kræver at lave en strategi, der tager højde for kunstig intelligens kompleksitet.

Udvikling af strategi

En workshop der hjælper jer med at udvikle jeres næste strategi. I byder ind med viden og mål, vi sætter rammerne og skubber jer blidt igennem processen og samler enderne. I kommer ud med en strategi og tydelige trin til at komme i gang og videre.

Test jeres behov

En workshop der fokuserer på jeres næste digitaliseringsprojekt. Vi sætter fokus på, om I løser det rette behov ved at udfordre jeres antagelser og forventninger til fremtiden. I fællesskab formulerer vi en overordnet kravsspecifikation, som I kan arbejde videre ud fra i organisationen for at finde det rette værktøj, der skal udvikles og implementeres. 

Billedet symbolisere det samarbejde, der skal være mellem medarbejdere og ledere i en organisation, når man skal finde de bedste løsninger.
Pink Pastinak kolon

Forløbet kunne se sådan ud

1. Indledning

Uanset hvilken type workshop, der er tale om, begynder vi med en introduktion for at sætte en ramme for snakken og dermed afgrænse det specifikke mål med dagen.

2. Dialog og øvelser

Vi laver konkrete øvelser, alt afhængigt af workshoppen, og så faciliterer vi dialoger på tværs. Formålet er at kaste lys over jeres viden og forståelse af emnet, mens vi forsøger at flytte jer i løbet af workshoppen. Samtidig bruger vi også workshoppen til at perspektivere til fremtiden og evt. konsekvenser og fordele.

3. Udbytte

Deltagernes egen viden og forståelse bliver sat i spil undervejs i workshoppen, så de oplever, at de har været aktive og forlader workshoppen klogere, end da de kom. Vi forsøger altid at flytte deltagerne undervejs, enten mod et fælles mål eller en fælles læring.
I andre tilfælde aftaler vi derudover også at udarbejde konkret materiale eller plan på baggrund af workshoppen.

Pink Pastinak kolon

Hvad skal I sørge for?

Vi planlægger workshoppen, sikrer materialer og faciliterer dagen – så I skal bare sætte et lokale til rådighed. I bestemmer, hvor lang tid workshoppen skal vare. Vi skal selvfølgelig nok vejlede og dele best practice. 

Hvis I ønsker det, kan vi også lave en opsamling fra workshoppen, som I kan arbejde målrettet med fremadrettet. 

Spiral blå Pink Pastinak
Pink Pastinak kolon

Find også inspiration i vores cases

Case

IDA Øsjylland

Case

RefCase

Case

OS2autoproces

Pink Pastinak kolon

Vil du gerne kunne følge med?

Tilmeld dig Pink Pastinaks nyhedsbrev

Skal vi tage jer med på en spændende rejse?

Har I lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer gennem jeres digitaliseringsrejse, så kontakt os ved at udfylde denne formular.

I behøver ikke at have en konkret udfordring, som I vil have hjælp til. Vi indgår gerne i en dialog om lige netop jeres virksomhed for at fortælle, hvor vi kan være med til at skabe forretningsmæssig værdi.

På den måde kan vi i fællesskab kan komme frem til en skræddersyet løsning til lige netop jeres behov.