Pink Pastinak

Workshop - for ledere

Ansvarlig AI workshop

Pink Pastinak kolon

Få en introduktion til ansvarlig AI

Få en workshop om ansvarlig brug af AI, og hvordan AI kan integreres i jeres organisation på en ansvarlig måde.

Workshoppen har fokus på at give deltagerne en grundforståelse for, hvad kunstig intelligens og generativ AI er. Derudover vil vi dykke ned i anvendelsesmuligheder, typer af AI og de udfordringer, der kan opstå, når AI implementeres i organisationen.

 

Pink Pastinak kolon

Nogle af de steder, vi har afholdt workshoppen

Pink Pastinak kolon

Hvad kommer vi igennem?

Hvad er kunstig intelligens og generativ AI?

I får en kort introduktion til kunstig intelligens herunder generativ AI, så vi sikrer, at vi taler samme sprog under resten af workshoppen.

Ansvarlig AI

Vi præsenterer en rammesætning for ansvarlig anvendelse af kunstig intelligens, så deltagerne fremadrettet har lettere ved at navigere i såvel de offentlige som interne dialoger i en tid, hvor kunstig intelligens er i konstant udvikling.

Faciliteret gruppediskussion

Vi faciliterer en snak med korte oplæg og diskussioner om, hvordan man skaber rammerne for ansvarlig brug af AI i organisationen. Her tager vi udgangspunkt i konkrete dilemmaer med AI.

Pink Pastinak kolon

Udbytte

Efter vores workshop vil deltagerne have en bedre forståelse for, hvordan man skaber gode rammer for implementering af AI i organisationen. Deltagerne vil få en større bevidsthed om emnet, og de vil opleve at have været aktive og engagerede gennem faciliterede samtaler og korte oplæg, så de forlader workshoppen med en klar retning for videre dialog og handling.

Målgruppe

  • Ledelsen i en organisation, der ønsker at blive klædt bedre på inden for kunstig intelligens og de organisatoriske udfordringer og muligheder det giver.  

Rammer

  • Vi kommer ud til jer.  
  • Deltagerne skal selv have computer med.
  • Workshoppen varer 3 timer inkl. pauser på en lokation I bestemmer.
  • Der er mulighed for at tilkøbe 1 times introduktion til Generativ AI i forbindelse med workshoppen.
Skilt rød Pink Pastinak
Pink Pastinak kolon

Find også inspiration i vores cases

Case

IDA Øsjylland

Case

Kropsbårne
Hjælpemidler

Case

OS2autoproces

Pink Pastinak kolon

Skal vi tage jer med på en spændende rejse?

Har I lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer gennem jeres digitaliseringsrejse, så kontakt os ved at udfylde denne formular.

I behøver ikke at have en konkret udfordring, som I vil have hjælp til. Vi indgår gerne i en dialog om lige netop jeres virksomhed for at fortælle, hvor vi kan være med til at skabe forretningsmæssig værdi.

På den måde kan vi i fællesskab kan komme frem til en skræddersyet løsning til lige netop jeres behov.