Pink Pastinak

Analyse

Vi zoomer ind på processen
og designer episke undersøgelser

Pink Pastinak kolon

Med vores analyser og dragende undersøgelsesdesign får I dybdegående indsigter i alle de områder, I ønsker.

Hvis I står overfor udfordringer i jeres udviklings- og implementeringsproces inden for kunstig intelligens (AI), så er vi klar til at skabe et omfattende undersøgelsesdesign. Vores mål er at levere handlingsanvisende anbefalinger, der adresserer specifikke områder som medarbejderpåvirkning af digitale systemer og bedste praksis for medarbejderinvolvering i AI-implementering.

Hjerte grøn Pink Pastinak

Adfærdsobservation og brugeranalyse
til målrettet problemløsning

Vi anvender en metodisk tilgang, der inkluderer både slutbruger- og ekspertinterviews. Disse interviews åbner dørene til nye og afgørende detaljer, der kan informere og forbedre jeres digitale transformationsproces. Ved at observere adfærd og analysere forskellige brugergrupper kan vi identificere vigtig viden og skræddersy løsninger, der adresserer konkrete udfordringer.

Effektiv evaluering af projektmål
og medarbejdertrivsel

Vores tilgang inkluderer også problemløsningsstrategier i den digitale transformationsproces, hvor vi zoomer ind på både slutbrugere og projektmål. Dette giver jer ikke kun indsigt i, hvad der får medarbejdere til at trives, men også mulighed for at evaluere effekten af jeres projektmål.

Vi er jeres erfarne undersøgelsesguides og ekspeditionsledere. Lad os sammen udforske og navigere gennem alle udfordringerne i jeres eventyr med digitale systemer. Skræddersy en løsning baseret på jeres konkrete behov og ønsker ved at deltage i vores workshops og interviews.

Kontakt os i dag for at begynde jeres rejse mod vellykket kunstig intelligens implementering og medarbejderpåvirkning!

Tankekrølle grøn Pink Pastinak
Pink Pastinak kolon

Find også inspiration i vores cases

Case

RefCase

Case

Plai

Case

AI Aktindsigt

Pink Pastinak kolon

Vil du gerne kunne følge med?

Tilmeld dig Pink Pastinaks nyhedsbrev

Skal vi tage jer med på en spændende rejse?

Har I lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer gennem jeres digitaliseringsrejse, så kontakt os ved at udfylde denne formular.

I behøver ikke at have en konkret udfordring, som I vil have hjælp til. Vi indgår gerne i en dialog om lige netop jeres virksomhed for at fortælle, hvor vi kan være med til at skabe forretningsmæssig værdi.

På den måde kan vi i fællesskab kan komme frem til en skræddersyet løsning til lige netop jeres behov.